Alles over het 5de leerjaar

Making of: filmpje dag van de zorg


Een jaar doet onze zorg al heel erg zijn best om deze pandemie te verslaan. Daarom wilden we graag iets terugdoen voor en met het zorgpersoneel van Zilverduin. 

We maakten hartjes uit zoutdeeg en gingen deze afgeven in het rust en verzorgingshuis. 

Samen met het vijfde en zesde leerjaar maakten we een dansje (met dank aan juf Bieke) op het liedje 'Ik hou van u' van Noordkaap. 

Hier enkele sfeerbeelden. 

Schelpenteldag 3de graad


Vandaag waren de weergoden ons beter gezind dan op de eerstgeplande datum voor onze schelpenteldag. We trokken met de 3de graad naar het strand waar gidsen Hilde en Klaas ons stonden op te wachten. Hilde gaf een kort woordje uitleg en aan de hand van de filmpjes die we in de klas bekeken konden we op de juiste manier te werk gaan om de schelpen te tellen. Net zoals bij de officiële tellingen stond ook bij ons het nonnetje op nummer 1, gevolgd door de halfgeknotte strandschelp en de kokkel. 

Sporthelden!


Na een warme oproep trotseerden heel wat leerlingen van het 5de leerjaar het rotweer. Als sportieve waterratten gingen ze onze titel van sportieve school verdedigen op de eerste loopwedstrijd. De juf is trots op jullie!

Loopcriterium Wenduine


Onder een zalig herfstzonnetje namen vandaag een aantal sportievelingen uit de klas deel aan de loopcross in Wenduine.

Een dikke proficiat! Fijn dat jullie de kleuren van onze school daar verdedigden, Naomi, Amala, Jade en Iben!

Klasloop


We lieten ons niet afschrikken door wat regen. De kinderen waren dolenthousiast om met de fiets naar Haneveld te gaan voor de loopwedstrijd. Iedereen zette zijn beste beentje voor. Proficiat aan alle 5de-klassers!