Alles over het 3de leerjaar

Carnaval bij de leesoma's en de leesopa's


Om de vakantie goed in de zetten gingen we carnaval vieren bij de leesoma's en opa's. Ook de leerlingen van het derde leerjaar mochten nog eens mee. Het werd een vrolijk en grappig weerzien. Iedereen was blij om elkaar terug te zien. Al moesten de leesgrootouders soms eens twee keer kijken met wie ze te maken hadden.ย ย We deden enkele optreden en er werd vooral flink gedanst. Als afsluiter kregen we nog een lekker ijsje. Smullen dat we deden.

ย 

ย 

slinger-lezen


Telkens een klasgenootje een boek heeft uitgelezen, mag deze een vlaggetje invullen. ( korte bespreking van het uitgelezen boek) Hebben we een slinger gevormd van de muur tot aan de steunbalk dan doen we een leuke klasactiviteit. En raad eens.... Het is zover!!! Joehoe!! Meer nieuws over de activiteit na de vakantie.

Samen met het derde leerjaar op bezoek bij de leesoma's en leesopa's.


Dinsdag zijn we zoals gewoonlijk op bezoek geweest bij de leesoma's en leesopa's. Vandaag gingen we niet om te lezen. Het derde leerjaar ging ook mee.ย Zo konden ze hun leesoma of leesopa nog eens terug zien. In het rusthuis deden we een quiz over Kerstmis en de Drie koningen. Hier enkele sfeerbeelden. De fotograaf van dienst wat Aico.