Grote dromen beginnen klein!

WANNEER WAT KORTE BESCHRIJVING
3 september Eerste schooldag We verwelkomen de ouders en kinderen op deze eerste schooldag met een kopje koffie.
20 oktober Halloweenfuif In oktober is het tijd om ons te verkleden en te genieten van de jaarlijkse playbackshow door de kinderen (en juffen) van de school en uiteraard eens stevig mee te dansen.
30 november Sinterklaasfeest Jaarlijks spectaculair optreden van alle klassen voor de Sint en Zwarte Piet. Daarna mogelijkheid tot koffietafel.
21 december Eindejaarsreceptie Om de kerstvakantie goed in te zetten word je getrakteerd op een glaasje gl├╝hwein of chocolademelk.
16 maart Straatverkoop pannenkoeken We verkopen pannenkoeken in de buurt ten voordele van de school.
22 maart Schoolverkoop pannenkoeken De bestelde pannenkoeken kunnen afgehaald worden op school.
27 april Activiteit Nog te bepalen activiteit.
Datum volgt Paasraap Paaseitjes zoeken in bos, gevolgd door een lekker ontbijt.
22 juni Etentje vriendenkring Op het einde van het schooljaar worden de medewerkers van de vriendenkring en de overige vrijwilligers die meehelpen om alles in goeie banen te leiden op school even zelf verwend!